Wellshire Golf Course

The customer’s architect designed a plan that involved a large addition for an all new kitchen and remodeled dining room and family room. The living room had the existing fireplace covered in cold rolled steel. We installed 6-ply Baltic birch custom cabinetry and millwork throughout the entry, living and dining room. The kitchen and laundry room cabinets were replaced with custom laminate cabinets and granite, Corian and wood tops. The new media room looks out onto a large yard, golf course and private tennis court. There is a see through, two-sided gas log fireplace that can be enjoyed from the family room or the new outdoor covered patio.

The covered patio has large, sliding, custom metal shutters to block strong afternoon sun if needed, or they can open to enjoy the sunshine and golf course views. We applied stucco to update the exterior of the home.

The tennis court was re-built with a post tension slab foundation and clay court overlay. We also re-landscaped the back yard with new sprinkler system and fencing.